جستجو
خبرخوان

نوشته های وبلاگ '2020' 'مهر'

طرز تهیه کیک خرفه
طرز تهیه کیک خرفه

کیک خرفه یک نوع کیک با بافت خیلی لطیف است، که طعم دسرهای سنتی ایرانی را برای ما تداعی می‌کند.

با آموزش پخت کیک خرفه همراه آقای شکر باشید:


مواد لازم:

آرد: 2 پیمانه

شکر: 1 پیمانه

شیر: 1 پیمانه

نمک: 1 پنس

تخم مرغ: 4 عدد

روغن مایع: 1/2 پیمانه

تخم خرفه: 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: 2 قاشق غذا خوری

گلاب: 2 قاشق غذا خوری

وانیل: 1/8 قاشق چای خوری

بکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوری

ابتدا تخم خرفه را در شیر ریخته و هم بزنید. حالا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل حدود 7 دقیقه با همزن بزنید تا کرمی و...

هر آنچه که لازم است درباره رنگ‌های خوراکی بدانیم
هر آنچه که لازم است درباره رنگ‌های خوراکی بدانیم

همیشه برای جذابیت غذاهایمان از رنگ‌ها استفاده می‌کنیم. رب گوجه فرنگی، زعفران، زردچوبه و... رنگ‌هایی هستند که از زمان مادربزرگ‌هایمان تا به امروز برای خوش رنگ شدن غذاها و دسرها استفاده می‌شده است. رنگ‌های طبیعی در غذاها و دسرهای ایرانی کاربرد بسیاری دارد. مثلا از زعفران برای غذاها و دسرها مانند شله زرد، حلوا... از رب گوجه فرنگی برای خوش رنگ شدن غذاها و خورشت‌ها، از چغندر (لبو) برای رنگ دادن به سس‌ها  
اما امروز با متنوع‌تر شدن خوراکی‌ها، دسرها و کیک‌ها دنبال رنگ‌های جدید هستیم، که با رنگ‌های طب...

Filters
Sort
display