جستجو
خبرخوان

وبلاگ

طرز تهیه کیک کره بادام زمینی
طرز تهیه کیک کره بادام زمینی
شما هم اگر طرفدار طعم کره بادام زمینی هستید، با طرز تهیه این کیک همراه ما باشید.
از سیر تا پیاز فرم دادن خامه قنادی در خانه
فرم دادن خامه دغدغه خیلی از خانم‌هایی است که در منزل کیک پزی می‌کنند. بعضی‌ها از ترس اینکه خراب شود حتی سمتش هم نمی‌روند. اما شما اگر چند نکته کلیدی را رعایت کنید حتما خامه خوب و سفتی خواهید داشت. پس تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک خرفه
طرز تهیه کیک خرفه

کیک خرفه یک نوع کیک با بافت خیلی لطیف است، که طعم دسرهای سنتی ایرانی را برای ما تداعی می‌کند.

با آموزش پخت کیک خرفه همراه آقای شکر باشید:


مواد لازم:

آرد: 2 پیمانه

شکر: 1 پیمانه

شیر: 1 پیمانه

نمک: 1 پنس

تخم مرغ: 4 عدد

روغن مایع: 1/2 پیمانه

تخم خرفه: 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: 2 قاشق غذا خوری

گلاب: 2 قاشق غذا خوری

وانیل: 1/8 قاشق چای خوری

بکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوری

ابتدا تخم خرفه را در شیر ریخته و هم بزنید. حالا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل حدود 7 دقیقه با همزن بزنید تا کرمی و...

هر آنچه که لازم است درباره رنگ‌های خوراکی بدانیم
هر آنچه که لازم است درباره رنگ‌های خوراکی بدانیم

همیشه برای جذابیت غذاهایمان از رنگ‌ها استفاده می‌کنیم. رب گوجه فرنگی، زعفران، زردچوبه و... رنگ‌هایی هستند که از زمان مادربزرگ‌هایمان تا به امروز برای خوش رنگ شدن غذاها و دسرها استفاده می‌شده است. رنگ‌های طبیعی در غذاها و دسرهای ایرانی کاربرد بسیاری دارد. مثلا از زعفران برای غذاها و دسرها مانند شله زرد، حلوا... از رب گوجه فرنگی برای خوش رنگ شدن غذاها و خورشت‌ها، از چغندر (لبو) برای رنگ دادن به سس‌ها  
اما امروز با متنوع‌تر شدن خوراکی‌ها، دسرها و کیک‌ها دنبال رنگ‌های جدید هستیم، که با رنگ‌های طب...

شکر قهوه ای چیست

شکر قهوه ای برای شیرینی پزی مصرف فراوانی دارد. این ماده بر حسب کیفیت، مزه، بو و قوام آن در ترکیبات شیر، بستنی، خامه و مخلوط های انواع کیک و بستنی به کار می رود که این شکر برای شیرینی پزی، مربا، کیک و پای میوه به مراتب بهتر از شکر سفید است وطعم وبوی آن بر لذیذ شدن این فرآورده می افزاید.

کاکائو را بیشتر بشناسیم

کاکائو از دانه های درخت کاکائو بدست می آید که درختی است کوچک و ساقه های آن به ارتفاع 5 الی 6 متر و در گونه های وحشی آن به 10 الی 12 متر نیز میرسد.کشت این گیاه ابتدا در آمریکای مرکزی و مکزیک انجام گرفته است اما امروزه به علت محبوبیت زیاد آن در اغلب نواحی مستعد دنیا از جمله نواحی استوایی آفریقا مخصوصا سواحل طلا و در برزیل و آمریکای جنوبی کشت می شود. در همه کشورها از کاکائو و مشتقات آن مانند پودر کاکائو – شکلات و انواع فراورده های بدست آمده از دانه های این گیاه استفاده می کنند،اما بیشترین سرانه مصرف کاکائو را کشور بلژیک به خود اختصاص داده است.بهتر است بدانید سرانه مصرف کاکائو در این کشور ده برابر میزان مصرف کاکائو در کشورهای دیگر است،یعنی 5/5 کیلوگرم.

Filters
Sort
display