طرز تهیه کیک کره بادام زمینی
کره بادام زمینی از آن خوراکیهای مغذی و دوست داشتنی است که طرفداران زیادی دارد. شما هم اگر طرفدار طعم کره بادام زمینی هستید، با طرز تهیه این کیک همراه ما باشید.
مواد لازم:
آرد : 1.5 پیمانه
شکر: نصف پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
کره بادام زمینی: 1/4 پیمانه
شیر: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
شکلات چیپسی: نصف پیمانه
رنده پوست لیمو ترش یا اسانس لیمو یا اسانس پرتقال: به مقدار لازم
ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید.
فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید.
زرده ها، شکر و اسانس را خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.
شیر، کره بادام زمینی و روغن را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم.
سپس آرد و بیکینگ پودر را که از قبل الک کردیم به مواد اضافه می کنیم و با دور کند همزن می زنیم.
حالا سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفید شود و از ظرف نریزد.
سپس به مایه کیک اضافه کرده و دورانی هم بزنید
در آخر شکلات خرد شده یا چیپسی و در صورت تمایل مغز گردو یا بادام زمینی را اضافه کنید و هم بزنید.
قالبی را که انتخاب کرده اید چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید.
به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت داخل فر بگذارید تا بپزد.
امیدواریم که درست کنید و لذت ببرید.
تهیه شده توسط فروشگاه آقای شکر