جستجو
خبرخوان

بلاگ

شکر قهوه ای چیست
شکر قهوه ای چیست

شکر قهوه ای برای شیرینی پزی مصرف فراوانی دارد. این ماده بر حسب کیفیت، مزه، بو و قوام آن در ترکیبات شیر، بستنی، خامه و مخلوط های انواع کیک و بستنی به کار می رود که این شکر برای شیرینی پزی، مربا، کیک و پای میوه به مراتب بهتر از شکر سفید است وطعم وبوی آن بر لذیذ شدن این فرآورده می افزاید.

کاکائو را بیشتر بشناسیم
کاکائو را بیشتر بشناسیم

کاکائو از دانه های درخت کاکائو بدست می آید که درختی است کوچک و ساقه های آن به ارتفاع 5 الی 6 متر و در گونه های وحشی آن به 10 الی 12 متر نیز میرسد.کشت این گیاه ابتدا در آمریکای مرکزی و مکزیک انجام گرفته است اما امروزه به علت محبوبیت زیاد آن در اغلب نواحی مستعد دنیا از جمله نواحی استوایی آفریقا مخصوصا سواحل طلا و در برزیل و آمریکای جنوبی کشت می شود. در همه کشورها از کاکائو و مشتقات آن مانند پودر کاکائو – شکلات و انواع فراورده های بدست آمده از دانه های این گیاه استفاده می کنند،اما بیشترین سرانه مصرف کاکائو را کشور بلژیک به خود اختصاص داده است.بهتر است بدانید سرانه مصرف کاکائو در این کشور ده برابر میزان مصرف کاکائو در کشورهای دیگر است،یعنی 5/5 کیلوگرم.

آرشیو بلاگ
Filters
Sort
display