جستجو

طرز تهیه کیک خرفه

طرز تهیه کیک خرفه

کیک خرفه یک نوع کیک با بافت خیلی لطیف است، که طعم دسرهای سنتی ایرانی را برای ما تداعی می‌کند.

با آموزش پخت کیک خرفه همراه آقای شکر باشید:


مواد لازم:

آرد: 2 پیمانه

شکر: 1 پیمانه

شیر: 1 پیمانه

نمک: 1 پنس

تخم مرغ: 4 عدد

روغن مایع: 1/2 پیمانه

تخم خرفه: 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: 2 قاشق غذا خوری

گلاب: 2 قاشق غذا خوری

وانیل: 1/8 قاشق چای خوری

بکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوری

ابتدا تخم خرفه را در شیر ریخته و هم بزنید. حالا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل حدود 7 دقیقه با همزن بزنید تا کرمی و کش دار شود. سپس شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید، گلاب، زعفران و روغن را به آن اضافه کنید.  و در حد مخلوط شدن هم بزنید. به تدریج مواد خشک الک شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

سپس مواد را درون قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 55 دقیقه بگذارید.

امیدواریم که درست کنید و لذت ببرید.

فروشگاه لوازم قنادی آقای شکر               

نظر خود را وارد نمایید.
Filters
Sort
display