شکر قهوه ای برای شیرینی پزی مصرف فراوانی دارد. این ماده بر حسب کیفیت، مزه، بو و قوام آن در ترکیبات شیر، بستنی، خامه و مخلوط های انواع کیک و بستنی به کار می رود که این شکر برای شیرینی پزی، مربا، کیک و پای میوه به مراتب بهتر از شکر سفید است وطعم وبوی آن بر لذیذ شدن این فرآورده می افزاید.
مزایای بهداشتی منحصر به فرد این نوع شکر شامل توانایی آن در افزایش سطوح انرژی در بدن، جلوگیری از ابتلای به سرماخوردگی، درمان عفونتهای رحمی، بهبود فرآیند هضم، کاهش نفخ شکم و کمک به فرآیند کاهش وزن می باشد، شکر قهوهای کالری کمتری به نسبت شکر سفید دارد و در کنترل چاقی موثر میباشد
شکر قهوهای به دلیل اینکه ویتامین B بیشتری دارد، پوست را در برابر اثرات ناشی از سن محافظت میکند و برای لایهبرداری پوستی و ریزش سریعتر بافتهای مرده پوست کمککننده میباشد